Logo hu.nowadaytechnol.com

Alapértelmezett Fiók Módosítása A Gmailben

Tartalomjegyzék:

Alapértelmezett Fiók Módosítása A Gmailben
Alapértelmezett Fiók Módosítása A Gmailben

Videó: Alapértelmezett Fiók Módosítása A Gmailben

Videó: Alapértelmezett Fiók Módosítása A Gmailben
Videó: E-mail fiók hozzáadása Android eszközökön 2023, December
Anonim
Image
Image

Több fiókot is kezelhet a Gmailben. Mindegyiket bejelentkezheti, miközben egy másik fiók aláírja, és egyetlen kattintással válthat a fiókok között. Most, amikor először jelentkezik be, az első fiók lesz az alapértelmezett fiók, ahová az összes előzményt a Google-on és az interneten tárolja. Ha ezen változtatni akar, akkor megteheti. A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint további fiókok hozzáadása a Gmailhez.

  1. Először is csak egy fiókot voltam bejelentkezve, ezért a Gmailemnek csak egy fiókja volt, amelyből alapértelmezettként választhatott. Szeretném megmutatni, hogyan néz ki a Gmail, amikor az alapértelmezett fiók „H”, és nincs hozzáadva más fiók.

    Image
    Image
    Image
    Image

    A kép ikonra

  2. Hozzáadhat egy másik fiókot, ha a narancssárga-ish ikonra lép, amely a fenti képen H-t ír, és kattintson rá. Erre az ikonra kattintva észreveszi a „Fiók hozzáadása” fület. Kattintson erre, és egy másik oldalra vezet, hogy bejelentkezzen új fiókjába. Miután bejelentkezett, most két aktív Gmail-fiókkal jelentkezik be, mindkettő egyszerre.
  3. Az alapértelmezett fiók megváltoztatásához ki kell jelentkeznie az összes fiókjából. Ezt tettem, kijelentkeztem H-ból és H-ból. És akkor ismét megnyitottam a Gmail.com oldalt, ahol azt írják, válasszon egy fiókot.

    Image
    Image
  4. Mivel már bejelentkeztem a fiókjaimból, a részleteket a Gmail mentette. Most az a fiók, amellyel az alapértelmezett számlává szeretnék válni, először be kell jelentkeznem abba. Emlékezz erre. Bár a változtatáshoz megismételheti a lépéseket, miért nem sikerül elsőre helyrehozni.
  5. Tehát H.-t akartam az alapértelmezett fiókmá tenni a Gmailben. Először jelentkeztem be erre a fiókra.

    Image
    Image
  6. És amikor már bent voltam, felvettem egy másik fiókot a Gmailbe, hogy megerősítsem, hogy ez a fiók lett-e az alapértelmezett fiók. Ismét a narancssárga-ish ikonra lépve, amelyen ezúttal H. szerepel, rákattintok, és megnézem a következő lehetőségeket.

    Image
    Image
  7. Kattintson a Bejelentkezés gombra itt, ami a második fiókom hozzáadásához szükséges, hogy mindkét fiókot könnyen kezelhessem.
  8. Miután bejelentkezett a második fiókba is, észreveszem az „alapértelmezett” szót közvetlenül annak a fióknak a mellett, amelyhez először bejelentkeztem.

    Image
    Image

Mi az előnye az alapértelmezett fiók beállításának?

az alapértelmezett fiók azt jelenti, hogy mindent, amit a böngészőjében végez, mentésként az e-mail fiókjára menti. Tehát bármikor, bárhol is használja a fiókját, a beállítások ugyanazok maradnak az Ön által használt modulhoz.

Hadd magyarázzam el ezt példával.

Tehát, mivel a fiókjaim hozzáadódtak a Gmailhez, ez azt jelenti, hogy minden, amit például a Gmaillel használtam, például a Youtube, annak előzményei és a legtöbbet keresett videók, minden számomra ugyanaz lesz, akár a laptopomon van, vagy a telefonomon. Annyira, hogy ha a Youtube-ot használom a laptopomon, és szüneteltetem a videót valaminek a közepén, és leállítottam a laptopomat. Később, amikor bekapcsolom a laptopomat, és bármikor megnyitom ugyanazt a videót, az onnan indul, ahol szüneteltettem. Ugyanez vonatkozik a telefonomra is. Ha megnyitom a Youtube-ot a telefonomról, és ugyanazt a videót nyitom meg, az abból a pontról indul, ahol szüneteltettem a laptopon. Hűvös, igaz?

De ez csak akkor lehetséges, ha a Gmail be van jelentkezve a böngésző használata közben. Mit is jelent ez? Például megoszthatja laptopját testvérrel, vagy akkor is, ha használhatja a laptopot barátjának, és ők kijelentkeznek a Gmail-fiókjából, az alapértelmezett érték megváltozik, mert valaki más van bejelentkezve.

Ez velem történt, amikor nővéreim laptopját használtam, és valahányszor kijelentkeztem, minden és minden film, amit kerestem, a Youtube legfelső részében lesz. És ha valami fontosat elmentett a Youtube-ra, például a film szüneteltetését egy bizonyos időben, hogy később megnézhesse azt gondolva, hogy a fiókja be van jelentkezve, és ezt később megnézheti. De mivel a fiókomat akkor írták be, amikor szüneteltette a filmet, vagy a Youtube-ot használta, én pedig a laptop használata után írtam ki. A videó nem onnan indul, ahol hagyta. Mert ezt az előzményeket a fiókom mentette.

A munkahelyi e-mailt és a személyes e-mail fiókját elkülönítve tarthatja, miközben a böngésző összes előzményét megőrzi az Ön által kiválasztott fiókra, vagyis az alapértelmezett fiókra. Valószínűleg a személyes fiókot választanám biztonsági másolatként mindenre, amit az interneten csinálok.

Ajánlott: